25 Şubat 2011 Cuma

Önümüzdeki hafta gazetede köşe yazarı olcam !


Efenim, Biizn-i Hüda tarafından bu büyük ödüle layık görülmüşüm. Ne zamandır blogumu okuyor bilmiyorum ama heralde beğenmiş olmalı. Daha önce bir iki mim almıştım ama bu ilk ödülüm oldu. Yazarlık basamaklarını nefes nefese tırmanırken bu ödül benim için iyi gaz oldu :P Ekrem abiyle konuşayım da bana gazeteden bi köşe ayırsın. Artık vakti geldi yani. A.T.A. üstadımdan neyim eksik :P

Şaka bir yana aslında ben pek beğenmiyorum yazdıklarımı ama zaten beğenilsin diye de yazmıyorum. "Güzel gören güzel düşünür" düsturuna dayanarak, blogumu beğenenler için "o sizin güzelliğiniz efenim" diyorum. Şimdi bu ödülü ben de beğendiğim blogculara paslıyım. Ama sakın ha ödülü görüp de benim gibi gazete köşelerine göz dikmeyin. Yer yok arkadaşım doldu !!



http://bidosttt.blogspot.com/ kapattı ama gıyabında gönderiyorum :)



Diğer arkadaşlardan da özür dilemek isterim. Uzun zamandır blog takip edemediğim için açıkçası kimsenin blogundan da zevk alamıyordum. Sahalara geri döndüğümden beri yeni yeni takip etmeye başladım. Söz artık herkesi düzenli olarak takip ediciim :)

5 yorum:

  1. çok teşekkür ederim beni bu değerli ödüle layık gördüğün için :)

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun ödülünüz:)
    sevgiler,hayırlı cumalar....

    YanıtlaSil
  3. Bu ödülü hakettiğini söylemeliyim.
    Ödülün hayırlı olsun :)
    Zaten beğenilsin diye yazmadığın için herkes beğeniyor yazılarını :)

    İlettiğin ödül için de sağolasın Yusuf abi :)

    YanıtlaSil
  4. Ödülünü tebrik ederim, elbette hak ettiğini düşünüyorum, beni de layık gördüğün için ayrıca teşekkürler, senin gibi kıymetli bir kardeşimden almak ayrı bir mutluluk verdi, varolasın. Umarım bu blog yasağı kısa sürede son bulur ve bizler rutin blog yaşantımıza geri döneriz :)

    Muhabbetle..

    YanıtlaSil