2 Mart 2011 Çarşamba

Ben gitmiyorum !

Hani Buz Devri'nde bir sahne vardı: Sular etrafı basacak, herkes bulunduğu yeri terkediyor ama yaşlı bi köstebek "ben gitmem, burası benim vatanım" diye diretiyordu.(sözlerde hata olabilir) Ben de aynen o dede gibi hiç bir yere gitmiyorum. Hiç uğraşamam öyle wordpressmiş, yazıları taşımakmış... Zaten Türkiye'de youtube yasağından sonra dns değiştirmeyen kaç kişi vardır ki? Gerçi Hayal Meyal bilmiyorumuş ama istisnalar kaideyi bozmaz :)) 

Okuyabilen yine okumaya devam eder. Okuyamayanlar zaten kendi bloglarını da kurtaramazlar. DNS değiştirmeyi bilmeyenler de, nasıl olsa bir gün öğrenecekler :) Daha çoook site kapanacak gibi görünüyor.


7 yorum:

  1. yazı taşımayı denedim yok olmuyoo..Bir de blogspota fena alışmışım (garip ama gerçek)şimdi işi dns ile yürütüyoruz o da giderse bilemiyorum artık..

    YanıtlaSil
  2. dns gitmez dedaha çok site kapanacak. aslında iyi oluyor böyle. bir yerden sonra bu kanunlarla yürümeyeceği anlaşılacak.

    YanıtlaSil
  3. Yusuf gitme bak bizde burdayiz

    YanıtlaSil
  4. ben de dns ayarlarıyla burdayım..tekrar herkesin burda olduğu sesini duyurabildiği ve tüm sesleri duyabildiği günler gelmesini diliyorum..

    YanıtlaSil
  5. benim bilgisayarın yada internetin maşallahı var youtube kapatıldıgında bile hiç dns ile uğraşmadan direk girebiliyordum şimdi de bloguma girebiliyorum :) ama yazıları yedeklemem gerektiğini anladım bu kapatılma meselesinde.

    YanıtlaSil
  6. Aslında yazıları yedeklemeye de çok gerek yok. Yapıp yapabilecekleri en fazla böyle engellemek. Blogger'ı kapatacak halleri yok :)

    YanıtlaSil